Політика обробки персональних даних

"ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
"
"Користуючись послугами Інтернет-магазину  www.katemade.art (далі Інтернет-магазин або сайт), Користувач висловлює свою згоду з Політикою Конфіденційності. Інтернет-магазин залишає за собою право вносити зміни в Політику Конфіденційності на свій розсуд. Користувач бере на себе відповідальність за ознайомлення з оновленою версією Політики Конфіденційності, відповідно до якої регулюються правила користування  Інтернет-магазином.
Політика забезпечення конфіденційності інформації та захисту персональних даних (далі – «Політика конфіденційності») відноситься до інформації будь-якого типу, яку Користувач передає Інтернет-магазину  в процесі перегляду та замовлення Товарів, які представлені на його сторінках.
"
"1. Визначення термінів
1.1 «Адміністрація сайту» – уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від його імені, які організовують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають мету обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.
"
"1.2 «Персональні дані» – це індивідуальна інформація про Ваші особисті або фактичні обставини. До них відноситься вся інформація про Вас, наприклад, ваше ім’я, адреса електронної пошти та інше. Водночас, інформація, яку не можна співвіднести з Вами (наприклад, кількість користувачів онлайн-сервісу), не вважається персональною інформацією.
Як правило, Ви можете користуватися нашим  Інтернет-магазином (онлайн-сервісом), не розкриваючи свою особу і не надаючи персональні дані. Проте, для деяких пропонованих послуг здійснюється збір персональних даних. В цілому, ми збираємо, зберігаємо та використовуємо такі дані лише з метою використання нашого онлайн-сервісу, зокрема, для надання необхідної інформації.
"
"1.3. «Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.
"
1.4. «Конфіденційність персональних даних» – обов’язкове для дотримання Адміністрацією сайту вимога не допускати їх умисного поширення без згоди суб’єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.
"1.5. «Користувач сайту» (далі Користувач) – особа, яка має доступ до сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує Інтернет-магазин / сайт для своїх цілей.
"
"1.6. «Cookies» – невеликий фрагмент даних, який відправлений веб-сервером і зберігається на комп’ютері та/або телефоні  користувача, за допомогою якого користувач відвідує Сайт, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.
"
"1.7. «IP-адреса» – унікальна мережева адреса вузла в комп’ютерній мережі, побудованій за протоколом IP.
"
"2. Загальні положення
2.1. Політика конфіденційності є офіційним типовим документом Адміністрації сайту і визначає порядок обробки та захисту інформації про фізичних та юридичних осіб, що використовують Форму зворотного зв’язку на Сайті.
"
"2.2. Метою Політики конфіденційності є забезпечення належного захисту інформації про Користувача, в т.ч. його персональних даних від несанкціонованого доступу і розголошення.
"
"2.3. Відносини, пов’язані зі збором, зберіганням, розповсюдженням і захистом інформації про користувачів регулюються Політикою конфіденційності та чинним законодавством України.
"
"2.4. Чинна редакція Політики конфіденційності, є публічним документом, розроблена Адміністрацією сайту і доступна будь-якому Користувачеві мережі Інтернет при переході по гіпертекстовому посиланню «Політика конфіденційності».
"
"2.5. Адміністрація сайту має право вносити зміни в Політику конфіденційності.
"
"2.6. При внесенні змін до Політики конфіденційності Адміністрація Сайту повідомляє про це Користувача шляхом розміщення нової редакції Політики конфіденційності на сайті www.katemade.art .
"
"2.7. При розміщенні нової редакції Політики конфіденційності на сайті, попередня редакція зберігається в архіві документації Адміністрації сайту.
"
"2.8. Використовуючи Форму зворотного зв’язку, Користувач висловлює свою згоду з умовами Політики конфіденційності. 
"
"2.9. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність одержуваної (збереженої) інформації про Користувача. 
"
"2.10. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту.
"
"2.11. Політика конфіденційності застосовується тільки до даного сайту. Адміністрація сайту не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на даному сайті.
"
"2.12. Всі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід повідомляти в розділ «КОНТАКТИ» у формі зворотного зв’язку.
"
"3. Реєстрація на сайті
3.1. Ви можете користуватися сайтом без реєстрації, проте в такому випадку доступ до деяких функціональних складових буде обмежений.
"
"3.2. Під час реєстрації Користувач вказує дійсну адресу електронної пошти та пароль.
"
"3.3. При здійсненні реєстрації ми збираємо і обробляємо Особисті дані за умови, що вони були надані Користувачем, в т.ч. у формі файлів cookies.
"
"4. Файли сookies
4.1. Файл cookie являє собою невеликий фрагмент інформації, який відправляється Вашому браузеру і зберігається на жорсткому диску Вашого комп’ютера та/або телефоні.
"
"4.2. Адміністрація сайту використовує файли cookies для відстеження використання нашого сайту, а також продажу Товарів.
"
"4.3. Адміністрація сайту може використовувати файли cookies, щоб збирати інформацію про відвідувачів сайту, наприклад: IP-адресу, тип браузера, операційної системи, дату і час відвідування.
"
"5. Мета збору персональної інформації Користувача
5.1. Будь-яка персональна інформація (дані), надана в розпорядження Адміністрації Користувачем, може бути використана:
"
"5.1.1. з метою точної ідентифікації Користувача, який зареєструвався на сайті;
"
"5.1.2. з метою забезпечення безперебійного доступу Користувача до можливостей і ресурсів даного інтернет-магазину;
"
"5.1.3. встановлення і підтримання в подальшому зворотного зв’язку з Користувачем. Це відноситься до: відсилання  різних інформаційних повідомлень, запитів про характер використання ресурсів Інтернет-магазина і окремих його компонентів, запитів на надання послуг, а також  обробки інших запитів Користувача;
"
"5.1.4. для визначення точного місця розташування Користувача, якщо це  потрібно для підвищення безпеки під час використання певних ресурсів даного Інтернет-магазину, в тому числі  для запобігання, боротьби та захисту від проявів шахрайства;
"
"5.1.5. для підтвердження достовірності та повноти персональної інформації, яку Користувач надає в розпорядження Адміністрації;
"
"5.1.6. для створення та оформлення облікового запису, який  необхідний, шоб оформити замовлення і здійснювати покупки через Інтернет-магазин.

"5.1.7. для надання Користувачеві інформації про поточний стан оформленого (або такого, що оформлюється в даний момент) Замовлення на придбання товару;
"
"5.1.8. для обробки (оформлення) і приймання фінансових платежів, для підтвердження наявних податкових пільг, сплати податків, а також для відхилення проведених платежів (якщо це виявилося необхідним), для визначення (а також для присвоєння) прав на оформлення Користувачем  знижок;
"
"5.1.9. для надання Користувачеві своєчасної клієнтської і технічної підтримки. Така підтримка може знадобитися в разі виникнення тих чи інших проблем, які пов’язані з використанням ресурсів і можливостей веб-сайту інтернет-магазину;
"
"5.1.10. для надання Користувачеві (з його згоди) точної інформації про оновлення товарів, про які надійшли спеціальні пропозиції, цінову політику та ціни, а також  для надіслання новин та інших матеріалів від імені даного Інтернет-магазину та його компаній-партнерів;
"
"5.1.11. для проведення рекламних акцій різного напрямку і типу, іншої діяльності рекламного характеру (тільки, якщо Користувач попередньо дав згоду на такі дії);
"
"5.1.12. для надання та забезпечення доступу Користувача до веб-сайтів та/або сервісів компаній-партнерів цього Інтернет-магазину.
"
"6. Використання Особистих даних і передача їх третім особам
6.1 Даним Я (Користувач) дозволяю Інтернет-магазину  www.katemade.art  і його уповноваженим представникам, в рамках Закону України «Про захист персональних даних», отримувати, збирати, зберігати і використовувати мої персональні дані в базі персональних даних «Бонусні Картки постійних клієнтів»: прізвище, ім’я, по-батькові та адресу електронної пошти.  У будь-який момент моя згода може бути мною відкликана шляхом направлення повідомлення у формі зворотного зв’язку у розділі «КОНТАКТИ». Також, з метою реалізації програми лояльності Я дозволяю Інтернет-магазину  www.katemade.art направляти мені кореспонденцію на вказану мною адресу електронної пошти, включаючи інформацію про проведення рекламних кампаній Інтернет-магазину  www.katemade.art, а також пересилання подарунків або призів.
"
"6.2 Адміністрація сайту  не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в даній Політиці. Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Адміністрації сайту.
На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв’язку з цим, Компанія рекомендує ознайомитися з політикою в сфері конфіденційності і персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.
"

"6.3 Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, операторам електронного зв’язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на сайті Інтернет-магазину  www.katemade.art, включаючи надіслання Товару.
"
"6.4. Адміністрація сайту вживає необхідні  організаційні і технічних заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
"
"6.5. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.
"
"7. Термін зберігання персональних даних
7.1. Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.
"
"7.2.  В разі якщо користувач сайту видаляє свій обліковий запис з сайту  або просто бажає видалити свої персональні дані йому необхідно заповнити напередодні форму зворотного зв’язку в розділі «Контакти» та вказати про своє бажання.   
"
"8. Відповідальність сторін
8.1. Адміністрація сайту несе відповідальність за умисне розголошення персональних даних Користувача відповідно до чинного законодавства, за винятком випадків, передбачених п.6.2., 6.3., 8.2  цієї Політики Конфіденційності.
"
"8.2. У разі втрати або розголошення конфіденційних даних користувача, Адміністрація сайту не несе відповідальності в разі, якщо:
"
"8.2.1. Інформація стала доступною публічно до того, як була втрачена або до її розголошення.
"
"8.2.2. Інформація отримана від третіх осіб (третьої сторони) до того, як потрапила в розпорядження представників Адміністрації сайту.
"
"8.2.3. Розголошена після отримання дозволу на те з боку Користувача.
"
"9. Порядок вирішення спорів
9.1. Дотримання досудового порядку вирішення спорів шляхом надіслання  претензії у письмовому вигляді є обов’язковим. Крім цього, обов’язковим є надіслання письмової пропозиції про можливість добровільного врегулювання спору.
"
"9.2. Одержувач претензії в термін, що не перевищує 30-ти (тридцяти) календарних днів з моменту її отримання письмово повинен повідомити заявника про результат розгляду претензії.
"
"9.3. Якщо врегулювати спір не вдалося, він передається для розгляду до суду згідно вимог чинного законодавства України.
"
"9.4. До чинних в даний час правил Політики конфіденційності і відносин, які виникають між Користувачем і Адміністрацією Інтернет-магазину, застосовуються положення чинного законодавства України.
"

Зачекайте!

Отримайте промо-код на знижку 3% на будь-які товари за підписку на наш Instagram!